Имајте своја пролеттна оаза!

Пролетта е пред нас, па не очекуваат чести и долги седенки во нашите градини, тревници, дворови или тераси. Уживањето не би било потполно, доколку тие не блеснат максимално во нивниот потполн сјај. Затоа, погрижете се внимателно за нив. Ви нудиме огромен асортиман на производи кој ќе ви помогнат, вашите отворени места да ги направите прави пролеттни оази за уживање.

  • Системи, пумпи и додатоци за наводнување
  • Градинарски алатки
  • Механизација и машини за одржување на зелени површини

комплетната понуда, може да ја видите на нашата интернет продавница.