John Deere 5E- малиот џин кој го покори светот!

Со повеќе од 65.000 единици годишно, тракторите од серијата 5Е не само што најсигурната туку се и најпродаваната серија на трактори на John Deere во светски рамки .

Наменети за оние кои ценат квалитет, едноставност и конфорт со доза на современост, сега и со фабричка, целосно затворена КЛИМАТИЗИРАНА кабина !

🔸Мотор: John Deere PowerTech M; 2,9L (65HP/75HP)
🔸Трансмисија: 9 напред / 3 назад
🔸Хидрауличен управувач
🔸Двојно квачило

🔸DeLux операторска станица
🔸Клима уред
🔸Парно
🔸Седиште со воздушна суспензија
🔸Припрема за аудио систем

🔸Гаранција: 1+2 години

🔸Цена за плаќање во готово:
🔹John Deere 5065E - 25.250 EUR
🔹John Deere 5075E - 27.250 ЕУР

Сликата е од репрезентативна природа!
------------------------------------------------------
Пример амор.план (John Deere 5065Е):

🔹Рок на отплата: 60 месеци (5 години)
🔹Учество: 20%
🔹Каматна стапка: 1,9%
🔹Месечна рата: 355 евра
🔹Годишна рата: 4240 евра

За повеќе информации околу условите, потребните документи и аплицирањето, јавете се на 078/328-340