Се за домот

Расположени сте за бесплатни подароци и огромни попусти? Разлегдајте го нашиот најнов празничен леток!

Целата вест
Се за домот

Миленичињата носат среќа во домот, но и непријатна миризба и ситни, штетни честици кои преку воздухот навлегуваат во дишниот тракт на луѓето и предизвикуваат разни несакани ефекти. Имаме решение, како да го спречите тоа.

Целата вест
Се за домот

Сите барем еднаш сме се сретнале со поимот ХЕПА или ХЕПА филтер, но малкумина од нас навистина знаат што тој поим значи. Со огромниот развој на куќните апарати, тој поим е се поприсутен. Прочитајте повеќе околу тоа.

Целата вест
Се за домот

Додека надвор воздухот е загаден и насекаде владе пандемија, Вие можете со примена од само еден совет да ги одстранете од вашиот дом сите штетни честички кои ги дишете и да се заштитите себеси и своите најмили од повеќето алергиски, респираторни и вирусни заболувања. Прочитајте како...

Целата вест
Се за домот

Најдобрата понуда на најдостапни прочистувачи за воздух во СИНПЕКС!

Целата вест
Се за домот

Најновата акциска и сезонска понуда на шведскиот производител на најквалитетна градинарска и шумарска механизација.

Целата вест
Трактори
Се за домот

Попуст на LAVOR додатоци и галантерија

Целата вест
Трактори

Најповолни услови за плаќање на рати на сите TAFE трактори

Целата вест
Се за домот

Сите производи од реномираниот бренд сега со најдолг гарантен период на пазарот.

Целата вест
Се за домот

Големо намалување од 10% на сите производи од асортиманот на GARDENA

Целата вест
Се за домот

Нова гама батериски производи на Husqvarna кои пријатно ќе ве изненадат со нивните перформасни

Целата вест
Се за домот

McCulloch - американскиот бренд, дел од семејството на Husqvarna, чии главни адути се квалитетот, дизајнот и достапната цена

Целата вест
Се за домот

Попусти, новости и акции во СИНПЕКС

Целата вест

Нова програма за лојални купувачи во СИНПЕКС

Целата вест
Трактори

Најпродаваната серија на трактори на John Deere во светски рамки!

Целата вест