КУПУВАЈТЕ СО ПОПУСТ - ДОЖИВОТНО!

Драги клиенти!

Ја цениме Вашата лојалност, па затоа креиравме програма која на сите лојални купувачи ќе им обезбеди доживотни бенефиции при купување на сите наши производи.

Со секоја трансакција до крајот на годината и со доплата од симболични 99 денари, ќе станете дел од клубот купувачи на СИНПЕКС кој вечно ќе уживаат безброј реални и големи попусти, специјални цели, пристап до акциски производи и уште еден куп други поволности наменети само за нив.

При вашата наредна посета, информирајте се за новата СИНПЕКС картичка кај нашиот продавач и станете дел од кругот лојални купувачи на СИНПЕКС.