ТРИ ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА НА AGRINA

Вистинскиот квалитет, денеска е најретката карактеристика помеѓу огромната понуда на производи, а за истиот, нема поголема потврда од ГАРАНТНИОТ РОК кој тие продукти го имаат.

Сигурни во квалитетот на нашите производи кои со години ги пласираме на нашиот пазар, решивме да ги „закитиме“ со дури три годишна гаранција!

Од сега, па натаму, сите AGRINA машини и опрема ќе се продаваат со гарантен рок од цели 36 месеци, што ги прави едни и единствени со толкава гаранција за квалитет на пазарот.

Сите AGRINA производи, може да ги најдете во:

- нашата продавница на ул. Воден 17 во Битола 
- нашата интернет продавница на www.sinpeks-shop.mk 
- продавниците на нашите дилери ширум земјава 

Штом го купите Вашиот нов AGRINA производ, регистрирајте го на овој линк и добијте додатни 24 на редовните 12 месеци, гарантен рок.

Следете не на Agrina Macedonia за сите новини, понуди и промоции!!!